Europa League Tap betyr at Ole Gunnar Solskjaer

Barcelona FC Drakt, Manchester United Drakt Barn

united ble pitted mot el fotballdrakter salg vinne anerkjennelsen

Manchester Uniteds hjerteskjæring Europa League Tap betyr at Ole Gunnar Solskjaer må vente lenger for sitt første trofé som Manchester United Boss - men minst to av hans spillere kan ta trøst i sin nominasjon for spilleren av sesongen.
    United ble pitted mot El Submarino Amarillo i finalen i Gdansk tilbake i mai, men etter å ha ikke vært i stand til å bryte Unai Emerys side ned etter 120 minutter, var lotteriet på straffen deres undergang.
    David de Geas svake streik ble reddet av Geronimo Rulli som spanjolene vant sitt første stadig store trofé.
    barcelona FC drakt Det kan være vanskelig å ta enhver trøst fra et slikt knusende nederlag, men to av De forente beste spillere har blitt notert for deres bidrag i å komme til finalen.
    Edinson Cavani og Bruno Fernandes, uten tvil USAs beste to angripende spillere, ble hevdet for sine forestillinger i veien til finalen av fans og pundits.
    Og i UEFAs spiller i sesongprisen, har paret blitt nominert sammen med Villarreal og Spania-angriper Gerard Moreno.
    manchester united drakt barn Cavani ble synonymt for hans forestillinger i jakten på Europas nest største konkurranse, scoret seks mål og registrerte tre assisterer på bare 367 minutter med fotball.
    crystal palace trikot 34-åringen har vist ingen tegn på å bremse sin karriere for de røde djevlene, scoret 17 mål i 39 kamper gjennom alle konkurranser i sin debut sesong i England.
    Og med Marcus Rashford satt for å være ute i tre måneder med skulderskade, ser Cavani til å fortsette sin strek denne sesongen.
    Han kanter litt foran Fernandes, med den portugisiske som viser sin virtuos med fem mål og fire hjelper i 748 minutter med fotball for de røde djevlene.
    De to koblet opp ypperlig i 6-2 hjemme vinner over som roma i det semifinale første benet, med tre av målene som samtidig er assistert og scoret av paret.
    Etter å ha scoret syv og assisterte fem på 880 minutter - sammen med å vinne troféet selv - det ville være et sjokk bør katalonen ikke vinne anerkjennelsen.