Dortmund Fotballdrakter

 • Billige Dortmund Fotballdrakter, Inter Milan Ny Drakt

   

  hjulpet sitt nye lag videre


  Tammy Abraham sier at Jose Mourinhos visjon for Roma og deres

  spissen, 23, kom til roma billige fotballdrakter til lag påmelding innen kl 15 lørdag

  Tammy Abraham sier at Jose Mourinhos visjon for Roma og deres felles ønske om å vinne trofeer bidro til å overbevise ham om å bli med i Serie A-klubben fra Chelsea.

  Spissen, 23, kom til Roma tidligere i august for £34 millioner på en femårsavtale etter å ha avsluttet forrige sesong som Chelseas felles toppscorer til tross for at han falt i unåde under Thomas Tuchel.

  Billige Dortmund Fotballdrakter Den engelske landslagsspilleren Abraham gjorde to assist på en vinnerdebut i Serie A mot Fiorentina sist søndag, og har siden hjulpet sitt nye lag videre til gruppespillet i den første Europa Conference League.

  fußballtrikots günstig Roma har ikke sikret seg et trofé siden Coppa Italia i 2008 og vant sist Serie A i 2001, under Fabio Capello.

  Inter Milan Ny Drakt Abraham, hvis overgang til Roma inkluderer en tilbakekjøpsklausul satt til £68 millioner, scoret 30 mål på 82 kamper for Chelsea, etter å ha kommet gjennom klubbens akademi.

  fotbollströjor barn Abraham, som har vunnet seks landskamper for England, sa tidligere Chelsea-lagkamerat Antonio Rudiger snakket høyt om Roma - der den tyske landskampen kom til Blues fra - før han fullførte overgangen.

  Til tross for at han bare har spilt i ett Serie A-oppgjør så langt, er Abraham allerede imponert over nivået til de italienske klubbene på toppnivå og ser frem til utfordringen med å score mål.

  De 250 000 pundene er å vinne med Super 6, og som alltid er det helt gratis å spille. Påmelding innen kl 15 lørdag.

  real madrid maglia

  Paris Saint Germain Psg Draktsett