Liverpool Drakt

 • Lionel Messi er den beste spilleren i verden og ville


  Barcelona Drakter, Liverpool Drakt  messi tok et følelsesmessig lage fotballdrakter ligakampanjen

  Lionel Messi er den beste spilleren i verden og ville forbedre et allerede "vakkert" Paris Saint-Germain-lag, ifølge Gianluigi Donnarumma.
  Messi tok et følelsesmessig farvel til Barcelona i helgen etter at «økonomiske og strukturelle hindringer» hindret ham i å signere nye vilkår på Camp Nou.
  barcelona drakter PSG er mye sett på som frontløperne for sin signatur, noe som betyr de fristende utsiktene til en frontlinje med Neymar og Kylian Mbappé sammen med den seksdobbelte Ballon d"Or-vinneren.
  fodboldtrøjer børn Donnarumma, stjernen i Italias siste straffesparkseier over England i EM 2020, sluttet seg på samme måte til Ligue 1-gigantene på en gratis overgang etter at vilkårene hans i Milan gikk ut.

  liverpool drakt Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos har også signert midt i en betydelig ansiktsløftning for Mauricio Pochettinos lag, men Azzurri-keeperen er ikke i tvil om at Messis ankomst ville ta ting til neste nivå.
  jalkapallo pelipaidat PSG ble tatt av Lille forrige sesong og tapte 1-0 for de regjerende Ligue 1-mesterne i Trophee des Champions i begynnelsen av denne måneden.
  Donnarumma har ennå ikke vært med for Pochettinos menn etter at Keylor Navas startet den kampen og 2-1-comeback-seieren over nyopprykkede Troyes for å starte ligakampanjen sist helg.