PSG Tröja


 • billiga fotbollströjor


  Gerard Pique har sensationellt


  Juventus Tröja, PSG Tröja  den erfarne försvararen, 33, fotbollströjor barn med tryck att utmana för silver

  Gerard Pique har sensationellt erkänt att Barcelona har gått tillbaka de senaste säsongerna och att omfattande förändringar i klubben var "nödvändiga".
  Den erfarne försvararen, 33, var på mål i den nervösa Champions League-vinsten över Dynamo Kiev men hans tankar var på tillståndet för Nou Camp-jättarna utanför planen efter en sommar av kaos.
  juventus tröja Avgången av klubbens styrelse, tillsammans med anställningen av Ronald Koeman, har förebådat en ny gryning i Katalonien och Pique hoppas att Barcelona kommer att kunna rädda sina olyckliga förmögenheter.
  En femte straff för säsongen från Lionel Messi på fem minuter hjälpte Nou Camp-jättarna att ta sig bortom sina koronavirusdrabbade motståndare.
  PSG tröja Marc-Andre ter Stegen tvingades göra sex räddningar och samla in en man of the match-priset, dock för att förhindra att Barcelonas blandade kampanj tog ytterligare en vändning till det sämre.
  Goedkope Roma shirt Resultatets föga övertygande karaktär har underblåst tilltagande kritik av laget och fört tillbaka spökena från förra säsongens pinsamma eliminering i händerna på Bayern München.
  Den mycket förtalade presidenten Josep Bartomeu klev till slut åt sidan mitt i häftig kritik och protester från deras fanbas, och Lionel Messi-övergångssagan underblåste splittringen i klubben ytterligare.
  Men trots turbulensen som griper Barcelona, ​​tror Pique att laget fortfarande är mer än kapabla att utmana för silver.

  Maillot Borussia Dortmund

  kjøpe fotballdrakter