Billig Liverpool Fodboldtrøje

 • Billig Liverpool Fodboldtrøje, Fodboldtrøjer Børn

   

  billige fodboldtrøjer børn

  strenge regler for den spanske


  Paris forventes at blive Messis

  paris forventes at blive fodboldtrøjer tilbud i rosario, argentina

  Frankrig venter utålmodigt på Lionel Messi med tilhængere, der samles uden for Paris Saint-Germains grund på mandag i håb om at se argentineren, der forventes at slutte sig til den Qatar-ejede klub efter hans exit fra Barcelona.

  Paris forventes at blive Messis næste destination efter hans tårevædede afgang fra klubben, han har repræsenteret gennem de 17 år af sin glitrende professionelle karriere.

  Billig liverpool Fodboldtrøje På trods af at han tilbød at skære i sin løn til det halve for at forsegle en ny fem-årig kontrakt, som en klub med gæld på 1,2 milliarder euro og spilleren var blevet enige om, var aftalen baseret på strenge regler for den spanske ligas lønloft.

  De ser ham som den manglende brik i deres puslespil, mens de jagter Champions League, det trofæ, de ønsker mere end noget andet.

  Klubben har siden søndag været klar til at byde Messi velkommen, og franske medier rapporterede mandag, at det var et spørgsmål om hvornår, ikke om han ankommer.

  Fodboldtrøjer Børn I virkeligheden, hvor Abu Dhabi-ejede Manchester City har udelukket sig selv, er de omtrent den eneste klub, der har råd til, hvad der forventes at være en aftale til en værdi af 35 millioner euro om året.

  Messi vandt 35 trofæer på Camp Nou efter at have sluttet sig til Bara i en alder af 13 og fortjente et bedre farvel - hans sidste optræden kom i majs 2-1 hjemmenederlag bag lukkede døre mod Celta Vigo.

  Mandag morgen sprang billederne af argentineren i gråd ud fra siderne på alle de spanske sportsdagblade som Marca, AS og Sport.

  Nogle i Ligue 1 har blandede følelser omkring den forestående ankomst af den uden tvivl den største spiller nogensinde.

  De har også hentet Liverpool-midtbanespilleren Georginio Wijnaldum, og snuppet hollænderen under næsen af ​​Barcelona, ​​og brugte 60 millioner euro på Inter Milan-højrebacken Achraf Hakimi, som scorede i sin ligadebut i weekenden.

  En ekstra attraktion ved at flytte til Paris er, at træner Mauricio Pochettino ligesom Messi startede sin karriere hos Newell's Old Boys i Rosario, Argentina.

  psg trøje

  chelsea drakt