Barcelona FC Drakt


 • Billige Fotballdrakter
  hvorfor han valgte den irske


  Kelleher fikk en overraskende debut for Liverpools Champions


  Barcelona FC Drakt, Kjøpe Fotballdrakter  den brasilianske keeperen, fotballdrakter design avgjørelse

  Kelleher fikk en overraskende debut for Liverpools Champions League -oppgjør mot Ajax denne uken på grunn av en skade påført Alisson Becker.
  Den brasilianske keeperen, vanligvis de røde ”nummer én, sliter med en hamstringskade han pådro seg mot Brighton sist helg.
  Som et resultat ble han utelukket fra Ajax -sammenstøtet i Champions League. Til tross for at andrevalgs keeper Adrian var tilgjengelig på benken, valgte Klopp å overse ham.
  barcelona FC drakt Irleren imponerte og holdt nullen da Liverpool vant 1-0 for å gå videre til knockout-stadiene i konkurransen.
  kjøpe fotballdrakter Imidlertid virker det nå lite sannsynlig at Kelleher vil være Klopps langsiktige backup til Alisson, ettersom rapporter tyder på at han har en annen keeper i sikte.

  20-åringen debuterte i førstelaget i uken, og hadde en marerittprestasjon da Olivier Giroud knuste fire forbi ham i Chelseas 4-0 Champions League-seier.
  kjøpe fotballdrakter Pastor er uten kontrakt på slutten av sesongen, noe som gjør ham til et rimelig alternativ for Klopp.
  maglie calcio a poco prezzo De røde vil få sjansen til å forhandle med ham i løpet av overgangsvinduet i januar og bli enige om en avtale før kontrakt
  Klopp ser imidlertid ut til å ha tro på Kelleher, da han sang lovprisen til 22-åringen etter å ha gitt ham sin europeiske debut.
  På spørsmål om hvorfor han valgte den irske ungdommen fremfor Adrian, innrømmet Liverpool -sjefen at det var en vanskelig avgjørelse for ham å ta.

  manchester united drakt