erstatte dem med nogle stjernesp


 • fodboldtrøjer

  erstatte dem med nogle stjernesp  Manchester City forbereder sig  Køb Fodboldtrøjer, Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Tilbud

  et af de nævnte navne er fodboldtrøjer børn udsalg var meget tydeligere


  Manchester City forbereder sig på at hoppe tilbage fra Champions League sidste sorg ved at revidere meget af deres nuværende trup og erstatte dem med nogle stjernespækkede navne.

  Et af de nævnte navne er navnet på Real Madrid-skipperen Sergio Ramos, den fire gange vinder af Champions League, der rygtes at være en, Pep Guardiola er en ivrig beundrer af.

  Aftalen giver mening på papiret, idet den nuværende bymidts forsvarer Aymeric Laporte angiveligt var utilfreds med den spilletid, han har fået i denne sæson, og er ivrig efter at kalde tid på sin City -karriere Køb fodboldtrøjer.

  Ankomsten af ​​Ruben Dias har tvunget Laporte til at bruge meget af kampagnen på bænken, næppe ideel til en 27-årig, der stadig ønsker at sætte sit præg på den internationale scene.

  Landskabet er anderledes for Ramos, der i en alder af 35 år måske er en smule mere villig til at spille en mere sporadisk rolle inden for førsteholdet, frem for at starte hver eneste uge.

  Dias og John Stones har dannet et centralvindende centralt defensivt partnerskab, og Guardiola vil ikke have travlt med at forstyrre deres harmoni, men tilføjelse af en person af Ramos kaliber ville ikke kun give parret konkurrence, men give duoen nogen at lære af træningsbanen.

  Ramos er uden kontrakt med Los Blancos om en måneds tid, hvor hverken klubben eller spilleren dukker op i nogen stor hast for at underskrive en ny aftale billige fodboldtrøjer.

  Forsvarerens 2020/21 kampagne var fyldt med skader, så meget, at Spaniens chef Luis Enrique har valgt at kalde ham op til sommerens kommende EM fodboldtrøjer tilbud.

  Hvis forsvareren skulle forlade, ville det kræve tid på en 16-årig karriere i Santiago Bernabeu, der har set ham vinde enhver ære, der er at vinde i spansk fodbold.

  Pep Guardiolas egen fremtid er blevet sat i tvivl for nylig, rapporter der forbinder ham med et skifte tilbage til klubben, hvor hans lederkarriere begyndte i Barcelona.

  Klubpræsident Joan Laporta valgte ikke at kommentere rygterne, da han blev spurgt, om det var hans drøm at lokke Guardiola tilbage til Camp Nou, men City -chefen var meget tydeligere.


  borussia dortmund drakt
  atletico madrid tröja
  Maillot Chelsea
  maglietta del barcellona
  belgien trikot
  barcellona maglia
  chelsea trøje
  køb fodboldtrøjer
  billige fotballdrakter
  Goedkope voetbalshirt
  magliette calcio